profesionalno pochistvane otryadat na teo

Пране на мокети

Професионално пране на мокети - банер

Наличието на килим или мокет в една бизнес среда като офис, хотел, игрална зала и други обществени сгради придава изключително усещане за уют и комфорт. Със своите разнообразни цветове и текстури, меките подови настилки са често идеалният избор за да се разнообрази дадено помещение. Но с голяма част от бизнес клиентите, става дума за големи площи, които се нуждаят от редовно почистване и поддръжка, за да не бъдат безспокоени Вашите клиенти и персонал. Отрядът на Тео е помислил за това и е на разположение за Вас с услугата си за професионално пране на мокети.

Професионално пране на меки подови настилки за вашия бизнес

Отрядът на Тео ще изпере килимите и мокетите на вашият бизнес с помощта на висок клас машини и специално подбрани препарати, които покриват стандартите за професионално почистване.

 

За Отрядът на Тео няма значение дали Вие желаете да изперем меките подови настилки на Вашият хотел, офис или игрална зала, през лятото или зимата. С помощта на правилната техника ние ще изперем Вашите килими и мокети на място и веднага с това ще ги изсушим. Това ще елиминира възможността за развиването на мухъл или плесен поради задържане на влага.
Ние сме наясно от какво значение е качеството на извършената от нас услуга. Поради това нашият персонал преминава периодични обучения за да поддържаме високото качество за Вас, нашите клиенти

Профсионално пране на меки подови настилки
Професионални машини за пране на мокети

Тънкости при прането на килими от всякакви материи

Фирма за почистване – Отрядът на Тео ще се погрижи вашите килими и мокети да бъдат почистени с помощта на съвременни технологии за да гарантират най-добрите резултати. Има разлика от един вид килим до друг не само в цвета, но и в материала от който те са изработени(вълна, памук, синтетични нишки и т.н.) и ние разбираме това! Подбирането на правилните препарати за конкретния мокет или килим и температурата на водата са от ключово значение при професионалното пране на меки подови настилки.

Преди прането, професионалистите ще вземат предвид вида на настилката, както и типа и степента на замърсяванията по нея. Спрямо тези фактори екипът ще подбере правилните препарати и техника за да отстранят възможно най-ефективно наличните петна и наслоен прах. След това опитният ни отряд ще ви посъветва колко често е добре да перете мокетите във Вашият хотел или игрална зала, за да гарантирате свежият им вид.

Предимствата на периодичното машинно пране на меки подови настилки

 

За всичките предимства които килимите и мокетите ще Ви дадат, в замяна ще изискват една голяма доза грижа. А именно да ги почиствате редовно. Този тип подови меки настилки с времето събират и задържат прах, абсорбират неприятни миризми, губят цвета си и ред други неприятни качества. В зоните, където по-често бива ходено по тях, също се отъпкват влакната, което води до видимо сплъстяване на влакната и завалване.

 

Организирането на редовно почистване на меките настилки във Вашите хотел, офис или игрална зала ще допринесе до следните позитивни резултати:

  • Запазване на текстилните покрития за по-дълго време
  •  Ще удължи живота на вашите мокети, килими и други подови настилки от този тип
  • Запазва усещането за свежест и чистота
  • Не е наложителна употребата на силни продукти които увреждат материите
  • Отпада необходимостта да бъдат използвани силни препарати и продължителна машинна обработка
  • Ще запази цвета на вашият килим или мокет наситен за по-дълго време
 
 
Професионално почистване на казино
Професионално пране на мокети - банер

Имате нужда от професионално пране на меки подови настилки?

Отрядът на Тео е тук е за да ти помогне!


Обадете се сега!


phone icon087 869 1448

Нашите Услуги