profesionalno pochistvane otryadat na teo

Почистване на подови настилки

Почистване на подови настилки

Твърдите подови настилки са предпочитаният избор за заведения, офиси, търговски вериги и други подобни бизнеси, поради по-лесната си поддръжка. Но истината е че дори и настилки от типа на паркет, мрамор, гранитогрес, ламперия, мозайка, теракота, фаянс, балатум, варовик и др. Имат нужда от редовно професионално почистване. Отрядът на Тео разполага с нужните професионални машини и висококачествени продукти за да върне блясъка на подовите настилки на вашия бизнес.

В какво се състои професионалното машинно почистване на подови настилки?

  • Специализирано оборудване за почистване на под

Нашите опитни професионалисти използват подходящи дискови машини за почистване на вашите подови настилки в зависимост от вида им: паркет, мрамор, гранитогрес, ламперия, мозайка, теракота, фаянс, балатум, варовик и др. С помощта на твърди четки или дискове с различна абразивност, отрядът ни ще почисти в дълбочина дадената настилка. Отрядът на Тео ще почисти всякакви заседнали мръсотии във фуги, ъгли и други трудни за почистване места по подовата настилка.


  •  Висококачествени препарати за почистване на подови настилки
Отрядът на Тео разчита на препарати от най-висок клас. Специалистите ще вземат предвид дали подовата настилка е естествен или неестествен материал и степента на замърсяване, и ще подберат правилните продукти и концентрацията им за постигане на максимални резултати. При наличието на по-тежки захабявания, професионалистът ще прецени дали е необходимо предварително третиране на въпросните участъци и ще предприеме нужните стъпки.  
 
След като наслоените замърсявания са разтворени, измити и подсушени, екипът ще полира подовата настилка или ще нанесе специална полимерна емулсия за предпазването на пода.
Професионално полиране и почистване на твърди подови настилки

Предимствата на професионалното почистване на твърди подови настилки

profesionalno pochistvane na podovi nastilki za biznesi otryadat na teo

Предимствата на професионалното почистване на твърди подови настилки

Като се доверявате на професионалния опит на Отрядът на Тео да почисти подовите настилки във вашият офис, ресторант и др., Вие си гарантирате че вашите подове ще получат нужната грижа. Професионалистите ще направят нужното да почистят до съвършенство подовите настилки и едновременно с това да избегнат нараняване или увреждане на повърхностите. Всеки вид настилка има различно предназначение и характеристики и с това впредвид – нужда от различно третиране. Нашите професионалисти са наясно с това и ще Ви предложат най-правилните методи и технологии.


Редовното машинно почистване на подовете ще удължи техния живот и ще запази свежият им вид по-дълго.

 

 

Свържете се с нашите опитни консултанти и те ще се погрижат за изготвянето на подходящ план за почистването на подовите настилки за вашия бизнес! При нужда ще се радваме да комбинираме вашата услуга с други видове почивстване.

 

Фирма за почистване Отрядът на Тео предлага богат набор от професионални услуги по почистване на офиси, ресторанти, игрални залисоларни паркове и други видове бизнеси.

Чистене на подови настилки - банер

Имате нужда от професионално почистване на твърда подова настилка?

Отрядът на Тео е тук е за да Ви помогне!


Обадете се сега!


phone icon087 869 1448

Нашите Услуги