пране на мека мебел - лого

Пране на Дивани

Професионално пране на дивани

Диваните са често избирана мебел, която да допълни за уюта на вашия офис, игрална зала, ресторант и други. Присъствието на подобна мебел в този тип среда дава предпоставки за по-силно замърсяване. Честата употреба води до натрупване на мръсотия в дамаската. В следствие разливане на течности по повърхността е често срещано и развиването на акари в материята, както и натрупването на прах в тъканта на дамаската.

Професионално пране на дивани от Отрядът на Тео

Фирма за почистване Отрядът на Тео ще дойде на място за да извърши услугата за вас. Професионалистите разполагат с висококачествени препарати и висок клас техника за постигане на максимални резултати при прането на дивани и друг вид мека мебел. Специалистите ни ще вложат нужните усилия и техники за да освежат и върнат безупречния вид на вашата мека мебел. Допълнително ако пожелаете, Отрядът на Тео ще импрегнира със специално покритие за текстилни повърхности почистените дивани. Така меката мебел ще запази чистия си вид за по-дълго време, а хидрофобните свойства на покритието ще предотвратяват попиване на разлети течности и набиването на мръсотия в дамаската.

Професионално пране на дивани и мека мебел
prane na meka mebel otryadat na teo baner

Основни стъпки при прането на дивани

Като цяло, прането на дивани може да се обобщи в 3 основни стъпки. Ето какви са те:

  • Подготовка – опитният ескперт ще огледа добре дивана преди да започне с услугата. Според материята и степента на замърсяване на дивана той ще предприеме правилния метод и препарати за почистването му. Допълнително всякакви петна и захабени участъци ще бъдат предварително третирани със специални препарати за разграждане на мръсотията.
  • Пране на дивана – Отрядът на Тео старателно ще обработки всички повърхности на диваните Ви. С помощта на така наречената екстрактор машина, професионалистът ще впръска в дамаската висококачествени препарати на водна основа. Те ще проникнат в дълбочина и ще разградят всички натрупани нечистоти. Така гарантираме най-високо ниво на чистота на вашите мебели.
  • Подсушаване – След като опитният специалист старателно е изпрал дивана, ще премине към подсушаването му. С помощта на същата машина за пране, той ще изтегли максимално влагата от дивана Ви за да предотврати остатъчна неприятна миризма от застояване на вода в меката мебел или развитието на мухъл.

Сухо пране а дивани

Има определени материи, които не подлежат на намокряне. Отрядът на Тео е подготвен и за подобни специфични случаи. Този тип почистване е само повърхностно и за разлика от стандартното пране на дивани при него не се впръскват препарати в дълбочина в материята. Повърхностите на дивана биват обработени със суха пяна, която разгражда мръсотията и после тя бива изсмукана от нашите специалисти с професионални машини. Така гарантираме че дамаската или покритието няма да бъдат увредени и ще получат нужното почистване!

Пране на дивани
Професионално пране на мека мебел

Какви са ползите от редовното пране на дивани и мека мебел

  • Ще хигиенизира вашия офис, ресторант, игрална зала.
  • Ще намали количеството на често срещаните алергени.
  • Ще запази цвета и ще удължи живота на дамаската на Вашите дивани
  • Ще допринесе за дълготраен, приятен и свеж аромат на Вашата мека мебел
  • Ще използваме висок клас почистващи продукти за третиране на силно замърсени участъци и петна
  • Ще използваме съвременни технологии и техника
Пране на мека мебел банер

Имаш нужда от професионално пране на мека мебел?

Отрядът на Тео е тук е за да ти помогне!


Обади се сега!


phone icon087 869 1448

Нашите Услуги