пране на мека мебел - лого
Пране на столове

Пране на мека мебел

Чистотата на бизнес помещението не трябва да се свежда само до забърсване на праха и подовите настилки. Меката мебел играе голяма роля за изграждането на визията на всеки един ресторант, бар, офис, хотел и т.н. Правилната поддръжка и редовното почистване на облицовките и дамаските на мебелите на Вашия бизнес ще допринесе както за уюта така и ще Ви помогне да направите перфектно първо впечатление!

Почистване на всякакъв вид мека мебел

Отрядът на Тео ще се погрижи за Вашата мека мебел независимо дали става въпрос за синтетични облицовки, естествени дамаски или изкуствени дамаски. В зависимост от типа на тапицерията, професионалистите ни ще приложат нужните техники за постигане на най-добрите възможни резултати. Екипът ще дойде подготвен на място във Вашият бар, ресторант, хотел, ресторант или друг бизнес, с нужната техника, висококачествени препарати и нагласата да оставят Вашата мека мебел почистена и освежена.

Професионално пране на мека мебел
Пране на дивани

Почистване на всякакъв вид мебели

Независимо дали става въпрос за петна от храни или напитки по дивани, столове, канапета, сепарета и други, нашият екип ще се заеме веднага! Дори и да няма видими петна това не гарантира че меката мебел е в добро състояние. Дамаските и облицовките от всякакъв вид задържат най-различни микроорганизми, акари, и фини прахови частици. Това може да доведе до алергични реакции както у Вашите клиенти така и у служителите Ви. Отрядът на Тео ще почисти всички видими повърхности на меката мебел – облегалката, седалката, подлакътниците, лицевата част и гръба.

Как Отрядът на Тео ще почисти вашите дамаски и тапицерии?

Отрядът на Тео ще дойде при Вас и ще почисти меката мебел на място. Екипът ще започне почистването с обработване на петната със специални препарати от най-висок клас, съобразени с материята на дамаската. След това ще преминат към почистването на мебелите с помощта на специална машина за пране на мебели или още позната като екстрактор. Благодарение на този уред, не е нужно да се съобразявате със сезона. Професионалистите ще извършват изпиране в дълбочина и подсушаване на тапицериите на момента до степен на лека влажност. Между 4 и 8 часа след изпирането можете да очаквате пълното изсъхване на меката мебел при условие че помещението е естествено проветриво.

За повече информация при конкретни материи и условия нашите опитни професионалисти ще са насреща да Ви запознаят с всяка стъпка от процеса.

Професионално пране на дивани и мека мебел

Защо да изберете професионалното почистване на мека мебел?

Прането на меката мебел независимо дали става въпрос за ресторант, хотел, бар или някакво друго бизнес помещение е времеемка и доста тежка задача. Доверете се на професионалистите в бранша и:

  •  Спестете време и усилия за поддръжката на Вашата мека мебел
  •  Получавате професионално отношение
  •  Услуга изпълнена със съвременни машини и технологии
  •  Висок клас почистващи продукти за третиране на силно замърсени участъци и петна
  •  Осигуряваме подходящо третиране за вашите мебели за да предпази от увреждане  тапицерията и дори най-капризните материи
Нашите опитни представители ще обсъдят с Вас всички детайли свързани с прането на меката ви мебел и дамаски и ще изпратят екип подготвен да срещне вашите нужди. Разбира се ще вземем предвид всякакви специални нужди и ще изготвим за вас подходящ план за редовно почистване на мека мебел. 
 
Пране на мека мебел банер

Имаш нужда от професионално пране на мека мебел и дамаски?

Отрядът на Тео е тук е за да ти помогне!


Обади се сега!


Нашите Услуги