Професионални градинарски услуги - лого

Косене на трева

Косене на трева

Отрядът на Тео предлага на своите клиенти професионално косене на трева и поддръжка на тревни площи. Ние разполагаме с разнообразна техника от висок клас. Според вида на тревната площ, терена на който се намира и размери, ще ви извършим косенето на тревата с въжможно най-добрата апаратура. Нашият отряд от обучени професионалисти градинари е доказал във времето, че може да преобрази всеки парцел, двор или тревна площ. 

 

Без значение дали вашият парцел е по-малко от 1 декар или 10, нашият отряд ще се справи. 

След първоначална консултация по телефона, спрямо размерът на вашият имот и желаният от вас резултат, нашият специалист градинар ще определи каква техника да бъде използвана и колко голям отряд да изпрати, за да получите желаният резултат в най-кратък срок!

Косене на трева и поддръжка на тревни площи и дворове

Нашият отряд по градинарски услуги може да извършва услугата косене на трева, както еднократно така и периодично. Стандартните периоди на косене на тревни площи обикновенно са на две или четири седмици, но по Ваше желание може да бъде адаптиран на по дълъг или по къс интервал. Нашите отряди по градинарски услуги имат доказан опит във:
gradinarski uslugi otryadat na teo
profesionalni gradinari baner otryadat na teo

Имаш нужда от професионални градинарски услуги?

Отрядът на Тео е тук е за да ти помогне!


Обади се сега!


phone icon087 869 1448

Други Услуги